Info

Invitatie concurs ”Stere Aurel”

 


CONCURSUL JUDEŢEAN DE MATEMATICĂ STERE AUREL

Ediţia a XI-a, 25 mai 2017

            Concursul Judeţean de Matematică Stere Aurel se adresează elevilor din clasele II-VIII din mediul rural. Ajuns la cea de a XI-a ediţie, concursul este iniţiat de Şcoala Gimnazială din comuna Salcia Tudor şi este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, Primăria Salcia Tudor și S.S.M.R. – Filiala Brăila.

            Concursul va avea loc, joi, 25 mai 2017, începând cu orele 10,00 la Şcoala Gimnazială Salcia Tudor. Participarea elevilor la acest concurs este gratuită.

            Probele de concurs constau în rezolvarea efectivă a subiectelor pe foaia de concurs, pentru elevii din clasele II-IV, şi în rezolvarea unui test format din 4 probleme, pentru elevii din clasele V-VIII. Durata probei de concurs este de 1 oră pentru clasele II-IV şi 2 ore pentru clasele V-VIII.

            Se pot înscrie:

  • la clasele II-IV maxim 2 elevi/clasă din fiecare şcoală;
  • La clasele V-VIII câte un singur elev/clasă din fiecare școală.

            Înscrierile se fac până miercuri, 17 mai 2017 la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe fax la nr. 0239698940 conform tabelului de mai jos:

Nr. Crt. Numele şi prenumele elevului Clasa Prof./înv. la clasă Prof./înv. însoţitor Observaţii
           

Director,

Prof. Gica Paraipan


CONCURSUL JUDEAŢEAN DE MATEMATICĂ “STERE AUREL”

Ediţia a X-a, 20 aprilie 2016

Concursul Judeţean de Matematică “Stere Aurel” se adresează elevilor din clasele II-VI din mediul rural. Ajuns la cea de a X-a ediţie, concursul este iniţiat de Şcoala Gimnazială din comuna Salcia Tudor şi este organizat în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, Primăria Salcia Tudor și S.S.M.R. – Filiala Brăila.

Concursul va avea loc, miercuri, 20 aprilie 2016, orele 10,00 la Şcoala Gimnazială Salcia Tudor. Participarea elevilor la acest concurs este gratuită.

Probele de concurs constau în rezolvarea efectivă a subiectelor pe foaia de concurs, pentru elevii din clasele II-IV, şi în rezolvarea unui test tip grilă, pentru elevii din clasele V-VI. Durata probei de concurs – 1,5 ore.

Înscrierile se fac până luni, 11 aprilie 2016 la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau pe fax la nr. 0239698940 conform tabelului de mai jos:

Nr. Crt. Numele şi prenumele elevului Clasa Prof./înv. la clasă Prof./înv. însoţitor Observaţii
           

Salcia Tudor, Braila

Contact

Școala Gimnazială, Comuna Salcia Tudor, Județul Brăila

Motto

 „Educaţia este ceea ce rămâne după ce-ai

uitat tot ce-ai învăţat în şcoală…”

 

Albert Einstein

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…